Spotifysöndag #7 – Epic Movie Soundtrack Songs

Det är sent på natten. En ny vecka ska börja, och det jag helhjärtat borde ägna min tid åt är att tänka ut hur jag ska kunna hålla en tio minuter lång presentation imorgon med en överförkyld röst som bara klarar av tre minuters talande i taget. Men det gör jag inte, för det är också söndag, och då har man ju en ursäkt att lägga sin energi på filmmusik-spellistor!

Spotifysöndag 7Spotifysöndag #7

Lista: Epic Movie Soundtrack Songs

Nuvarande antal spår: 25

Skapare: Suvi Korhonen.

Beskrivning: Det är något som är väldigt fantastiskt med den här spellistan. Den innehåller nästan bara sånger, och inte överdrivet många med tanke på hur långa man kan göra sin listor på Spotify. Här har vi kort och gott 25 låtar – ungefär lika många som får plats på en samlings-CD. Och alla är sådana där riktigt härliga klassiker. Suvi Korhonen har knappast lagt in något på måfå till den här listan. Lättsmält och trevligt är det. Och kul att faktiskt kunna lyssna igenom hela listan vid ett och samma tillfälle.

The following two tabs change content below.

Oliver Lindman

Fil kand i musik (Sussex University, Brighton) med tonvikt på komposition och musik i audio-visuella media. Har film och musik som främsta intressen, och uppskattar särskilt när de ingår äktenskap.

Latest posts by Oliver Lindman (see all)

Kommentera

Name and email are required. Your email address will not be published.