Spotifysöndag #6 – Film/Game Music

Söndagstraditionerna har hållits heliga i århundraden, och ändå gick det bara fem veckor innan första syndiga förseningen inträffade. Det är numera extremt tidigt på morgonen onsdagen den 16 oktober, och förra veckans Spotifysöndag har inte helgats ännu.

Desto heligare var dock upplevelsen att se Jesus Christ Superstar Arena Tour på O2 Arena i London i söndags. Där blev jag i alla fall frälst själv – ja så till den milda grad att plikten glömdes bort i över två dygn.

Spotifysöndag 6Spotifysöndag #6

Lista: Film/Game Music

Nuvarande antal spår: 470

Skapare: Julius Pettersson.

Beskrivning: Julius Petterssons Film/Game Music är en kolossalt lång filmmusiklista med över 26 timmar musik från film- och spelvärlden. Här har vi förstås ett fokus på sådan där svulst som alla bara älskar. Mycket Hans Zimmer. Mycket Brian Tyler. Också en hel del mäktiga godbitar från James Newton Howard och John Williams. Och så lite mer Hans Zimmer mot slutet.

The following two tabs change content below.

Oliver Lindman

Fil kand i musik (Sussex University, Brighton) med tonvikt på komposition och musik i audio-visuella media. Har film och musik som främsta intressen, och uppskattar särskilt när de ingår äktenskap.

Latest posts by Oliver Lindman (see all)

Kommentera

Name and email are required. Your email address will not be published.