Spotifysöndag #5 – Fiffis filmtajm

Det blir en lite annorlunda approach den här veckan. Eftersom jag precis varit och sett Prisoners på bio vill jag få till recensionen så snabbt som möjligt, men jag kan inte avsätta tid för två recensioner den här helgen, och jag hinner heller inte med två inlägg i morgon. Därför är jag lite klurig och skriver Spotifysöndagsinlägget på lördagskvällen, men publicerar det strax efter tolvslaget.

Spotifysöndag 5Spotifysöndag #5

Lista: The Soundtrack of våra favoritfilmer

Nuvarande antal spår: 310

Skapare: Åsa ”Fiffi” Lundh + läsare.

Beskrivning: Fiffis filmtajm är en av de mest välbesökta och omtyckta personliga svenska filmbloggarna. Fiffi är en fantastisk filmfantast som recenserat enorma mängder film, och hennes texter är ofta riktigt underhållande. Hon har också en spellista på Spotify, vilken vem som helst av hennes läsare får lägga till låtar på. The Soundtrack of våra favoritfilmer innehåller över 300 spår musik, med en kanske ovanligt stor andel populära låtar, såsom ”Eye of the Tiger” (känd från Rocky III) och ”St. Elmo’s Fire (Man in Motion)” (känd från St. Elmo’s Fire). Den här listan har definitivt något som tilltalar alla!

The following two tabs change content below.

Oliver Lindman

Fil kand i musik (Sussex University, Brighton) med tonvikt på komposition och musik i audio-visuella media. Har film och musik som främsta intressen, och uppskattar särskilt när de ingår äktenskap.

Latest posts by Oliver Lindman (see all)

Kommentera

Name and email are required. Your email address will not be published.